Engelsk
Rettelse af kort engelsk tekst søges... HURTIGT
27. april 2005 af
KennethC (Slettet)
All over the world, junk food firms have had great success the last five years, one of the reasons is that people today don’t have the same food traditions as we had earlier. People simply don’t have the time to prepare a good and healthy dinner, in our busy times. Of course is advertising also a reason why, brands such as McDonald and Burger King have spend a huge sum of money on advertising for their products.
Every day people are being reminded of junk food in magazines, newspapers, outdoor commercials and posters on their way to work, school or in other situations. Junk food is also displayed in supermarkets. Often with a nice exhibition, which you cannot miss when you are shopping.
Every day we are getting bombed with advertising for junk food. That is the reason why I don’t think the complete solution is to ban junk food advertisements. I think that a lot of other things would need to be banned if junk food were to be banned. Things like alcohol, cigarettes and soft drinks with sugar should be banned too, as they can also be dangerous for people’s health.
But I think it is a very good idea to start by banning junk food advertisements and actually all commercials completely from TV during children’s programmes, because I think we should spare the children for commercials as much as possible because they should not be exposed to it at such a young age.
That would help on peoples eating habits not constantly being exposed to the temptation it is, seeing commercials for junk food. So even though it is not a complete solution it is a start. I think that for every junk food commercial there is on TV, the government should make advertisements for exercise, because in the long run, the only thing that can change Britain from going over the brink of an obesity epidemic is to encourage people to exercise as much as possible.
As a child you don’t think of the consequences, the thought of cancer and diabetes from to much junk food. It doesn’t even pass a child’s mind. That is also why I think that it is wrong for a firm to exploit children’s ignorance, my opinion is that, it is not ethic correct to encouraging child’s weakness by junk food ads, and it is therefore not acceptable to show ads during children’s schedules.
Every day people are being reminded of junk food in magazines, newspapers, outdoor commercials and posters on their way to work, school or in other situations. Junk food is also displayed in supermarkets. Often with a nice exhibition, which you cannot miss when you are shopping.
Every day we are getting bombed with advertising for junk food. That is the reason why I don’t think the complete solution is to ban junk food advertisements. I think that a lot of other things would need to be banned if junk food were to be banned. Things like alcohol, cigarettes and soft drinks with sugar should be banned too, as they can also be dangerous for people’s health.
But I think it is a very good idea to start by banning junk food advertisements and actually all commercials completely from TV during children’s programmes, because I think we should spare the children for commercials as much as possible because they should not be exposed to it at such a young age.
That would help on peoples eating habits not constantly being exposed to the temptation it is, seeing commercials for junk food. So even though it is not a complete solution it is a start. I think that for every junk food commercial there is on TV, the government should make advertisements for exercise, because in the long run, the only thing that can change Britain from going over the brink of an obesity epidemic is to encourage people to exercise as much as possible.
As a child you don’t think of the consequences, the thought of cancer and diabetes from to much junk food. It doesn’t even pass a child’s mind. That is also why I think that it is wrong for a firm to exploit children’s ignorance, my opinion is that, it is not ethic correct to encouraging child’s weakness by junk food ads, and it is therefore not acceptable to show ads during children’s schedules.
Svar #1
27. april 2005 af Fingersen (Slettet)
All over the world, junk food firms have had great success the last five years/,/(.)
/o/(O)ne of the reasons is that people today /don’t/(do not) have the same food traditions as /we/(they) had earlier.
People simply /don’t/(do not) have the time to prepare a good and healthy dinner/, in our busy times/.
(her cutter den røde tråd...har forbundet det lidt, så det hænger sammen):
/Of course is a/(A)dvertising (is - of course - also a (big) reason (to) why (people have changed their eating habits)/,/(.)
/brands such as/(Companies like) McDonald(s) and Burger King /have/ spend /a/ huge sum(s) of money /on/(through) advertising /for their products. Every day people are being/ remind/ed/(ing people) /of/(that) junk food (easily and quickly can satisfy your immediate hunger and nutritional needs) /in magazines, newspapers, outdoor commercials and posters on their way to work, school or in other situations/.
Junk food (ads are everywhere - for instance) /is also displayed/ in supermarkets.
Often /with a nice exhibition/(displayed so nicely that)/, which/ you cannot miss (them) when you /are/ shopping.
Every day we are getting bombed with ad/vertising/(s) for junk food.
That is the reason why I /don’t/(do not) think /the complete solution is to ban/ junk food ad/vertisement/s (should be banned completely).
I think that a lot of other things would need to be banned (first) if junk food were to be banned.
Things like alcohol, cigarettes and soft drinks with sugar should be banned too/,/(.)
/as t/(T)hey can also be dangerous for people’s health.
/But/(However,) I think it is a very good idea to start /by/ banning junk food ad/vertisement/s /and actually all commercials/ completely from TV during children’s programmes/,/(.)
/because/ I think we /should/(that way would) spare the children /for/(of) commercials /as much as possible because/ they should not be exposed to /it/ at such a young age.
(Furthermore, it)/That/ would help /on/ people/s eating habits/ not constantly being /exposed to the/ tempt/ation it/(ed) /is, seeing commercials for/(by the) junk food (they see in the TV commercials).
So even though it is not a complete solution(,) it is a start.
I think that for every junk food commercial there is on TV, the government should make advertisements for exercise (equipments and healthy food)/,/(.)
/because in/(That would in) the long run/, the only thing that can change/(prevent people in) Britain from /going over the brink of an/(being part of the) obesity epidemic (seen in the USA.) /is to encourage people to exercise as much as possible/.
As a child you don’t think of the consequences/, the thought of cancer and diabetes/ from (eating) to(o) much junk food.
It /doesn’t even pass/(never crosses) a child’s mind (that too much junk food can lead to cancer and diabetes).
That is also why I think /that/ it is wrong /for a/(of) firm(s) to exploit children’s ignorance/,/(.)
/my opinion is that,/(In my opinion) it is not ethic(ally) correct to encourag/ing/(e) child(ren)’s /weakness/(ignorance of the consequences of) /by/(too much) junk food /ads,/(.)
/and i/(I)t is therefore not acceptable to show ads during children's /schedules/(programmes).
/.../ = slettes
(...) = indsættes
MVH
Fingersen
/o/(O)ne of the reasons is that people today /don’t/(do not) have the same food traditions as /we/(they) had earlier.
People simply /don’t/(do not) have the time to prepare a good and healthy dinner/, in our busy times/.
(her cutter den røde tråd...har forbundet det lidt, så det hænger sammen):
/Of course is a/(A)dvertising (is - of course - also a (big) reason (to) why (people have changed their eating habits)/,/(.)
/brands such as/(Companies like) McDonald(s) and Burger King /have/ spend /a/ huge sum(s) of money /on/(through) advertising /for their products. Every day people are being/ remind/ed/(ing people) /of/(that) junk food (easily and quickly can satisfy your immediate hunger and nutritional needs) /in magazines, newspapers, outdoor commercials and posters on their way to work, school or in other situations/.
Junk food (ads are everywhere - for instance) /is also displayed/ in supermarkets.
Often /with a nice exhibition/(displayed so nicely that)/, which/ you cannot miss (them) when you /are/ shopping.
Every day we are getting bombed with ad/vertising/(s) for junk food.
That is the reason why I /don’t/(do not) think /the complete solution is to ban/ junk food ad/vertisement/s (should be banned completely).
I think that a lot of other things would need to be banned (first) if junk food were to be banned.
Things like alcohol, cigarettes and soft drinks with sugar should be banned too/,/(.)
/as t/(T)hey can also be dangerous for people’s health.
/But/(However,) I think it is a very good idea to start /by/ banning junk food ad/vertisement/s /and actually all commercials/ completely from TV during children’s programmes/,/(.)
/because/ I think we /should/(that way would) spare the children /for/(of) commercials /as much as possible because/ they should not be exposed to /it/ at such a young age.
(Furthermore, it)/That/ would help /on/ people/s eating habits/ not constantly being /exposed to the/ tempt/ation it/(ed) /is, seeing commercials for/(by the) junk food (they see in the TV commercials).
So even though it is not a complete solution(,) it is a start.
I think that for every junk food commercial there is on TV, the government should make advertisements for exercise (equipments and healthy food)/,/(.)
/because in/(That would in) the long run/, the only thing that can change/(prevent people in) Britain from /going over the brink of an/(being part of the) obesity epidemic (seen in the USA.) /is to encourage people to exercise as much as possible/.
As a child you don’t think of the consequences/, the thought of cancer and diabetes/ from (eating) to(o) much junk food.
It /doesn’t even pass/(never crosses) a child’s mind (that too much junk food can lead to cancer and diabetes).
That is also why I think /that/ it is wrong /for a/(of) firm(s) to exploit children’s ignorance/,/(.)
/my opinion is that,/(In my opinion) it is not ethic(ally) correct to encourag/ing/(e) child(ren)’s /weakness/(ignorance of the consequences of) /by/(too much) junk food /ads,/(.)
/and i/(I)t is therefore not acceptable to show ads during children's /schedules/(programmes).
/.../ = slettes
(...) = indsættes
MVH
Fingersen
Svar #2
27. april 2005 af Fingersen (Slettet)
when you shopping = when shopping
....bombed = get bombarded
dangerous = el. harmful
Furthermore.... = bedre: Furthermore, it would help people exposed to junk food commercials on TV not to be constantly tempted by junk food
being = becoming part
you don't = you do not
consequences from = .........of
encourage...... = encourage children to buy junk food. They simply do not know about the consequences of eating too much unhealthy junk food.
....bombed = get bombarded
dangerous = el. harmful
Furthermore.... = bedre: Furthermore, it would help people exposed to junk food commercials on TV not to be constantly tempted by junk food
being = becoming part
you don't = you do not
consequences from = .........of
encourage...... = encourage children to buy junk food. They simply do not know about the consequences of eating too much unhealthy junk food.
Skriv et svar til: Rettelse af kort engelsk tekst søges... HURTIGT
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
