Matematik

Tangens til C

22. december 2010 af Brisen (Slettet)

 Jeg prøver og finde formlen til tangens til vinkel C.

Jeg ved at:

Tan(x)=sin(x)/cos(x)

så:

Tan(C)=sin(C)/cos(C)

og da sin(C)= c/c

og cos(C)=a/b

så må

tan(C)=1/(a/b)

Men det er jo det samme som til tan(B)?


Svar #1
22. december 2010 af Brisen (Slettet)

 Men det er det samme som tan(A)*


Brugbart svar (0)

Svar #2
22. december 2010 af mathon

                     ...taler du om en retvinklet trekant?


Brugbart svar (0)

Svar #3
22. december 2010 af mathon

.


Svar #4
22. december 2010 af Brisen (Slettet)

Ja det gør jeg


Brugbart svar (0)

Svar #5
22. december 2010 af mathon

    C = 90º

    tan(V)
                 er ikke defineret
                                   for
                                            V = 90º + p·180º     p ∈ {0, ±1,±2, ........, ±n, .......}


Svar #6
22. december 2010 af Brisen (Slettet)

 Okay. Tak for hjælpen.


Skriv et svar til: Tangens til C

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.