Fysik

Fysik på A-niveau

22. december 2010 af Chinchill (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej alle,

jeg overvejer stærkt at tage fysik på A-niveau, jeg har haft det på b-niveau og synes det er et rigtigt sjovt fag.

Jeg er relativt godt inde i fagets metoder og stoffet og har også haft matematik på A-niveau så de dele med differentialligninger og vektorer og lignende burde ikke være et problem at forstå.

Hvordan er  jeres erfaringer med det? Er det et stort spring fra b? Og er pensum/stoffet meget anderledes eller er det mere som en uddybning af emnerne?

Eksamensformen er så både mundtlig og skriftlig når det er A-niveau, er den mundtlige meget i stil med den på b-niveau hvor man trækker et forsøg først og senerehen er oppe til en teoretisk prøve urelateret til forsøget? Er niveauet i den skriftlige meget svært eller er det til at komme rundt om?

God jul og godt nytår :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. december 2010 af aaaa202 (Slettet)

 Hej, jeg har selv fysik på A og det kan klart anbefales, da det er virkelig spændende. Men det skal dog siges, at det er et relativt stort spring, som du  nok vil opleve. Her tænker jeg især på mekanik, som er meget sværere på A-niveau (skriftlige opgaver er tit ret svære) - men dette gør det jo også meget mere spændende.


Svar #2
23. december 2010 af Chinchill (Slettet)

Mange tak for dit svar, ja netop mekanik berørte vi kun let på b-niveau og jeg håber også at få udfyldt emnet mere på A-niveau, jeg har kigget på nogle af de skriftlige eksamensopgavesæt og en del af opgaverne virker relativt overkommelige om end gennemskuelige så forhåbentlig vil det også blive lettere samtidig med man får den nødvendige teori og praksis til at supplere med.


Brugbart svar (0)

Svar #3
23. december 2010 af khemisto (Slettet)

Det lyder til at du syntes at fysik er spændene. jeg vil derfor anbefalde dig at vælge fysik A. en ting jeg har lært af at gå på gymnasiet er at man skak syntes fagende e spændene, for gør man det blive faget pludselig en del nemmere, fordi man har lysten til at lærer hvad man ikke forstår.


Skriv et svar til: Fysik på A-niveau

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.