Matematik

Hjælp!

29. december 2010 af SanneG1 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Bernhard skal konfirmeres, og hans forældre vil holde fest for ham. De bliver ialt 42 mennesker.
De lejer et selskabslokale, som koster 2800 kr at leje.
De hyrer 4 tjenere til at servere. De skal hver have 105 i timen. Tjenerne er på arbejde i 8 timer.
Prisen for drikkevarer pr kuvert er 75 kr og madprisen pr kuvert er 198.
Verners etmandsband spiller musik til festen. Han skal have 190 i timen, og han spillede 6 timer. Hvad koster det at holde sådan en fest?

Altså er det bare med at lægge cifrene sammen eller hvad?

Jeg vil meget gerne have en løsning og forklaring.

På forhånd tak,

Sanne


Brugbart svar (2)

Svar #1
29. december 2010 af pige24 (Slettet)

Lokale=2800kr

Tjenere=105*8*4=3360kr

Drikke=42*75=3150kr

mad=198*42=8316

musik=190*6=1140kr

2800kr+3360kr+3150kr+8316kr+1140kr=18766kr

Sådan skulle være,hvis ikke jeg har regnet forkert.

God dag til dig.


Skriv et svar til: Hjælp!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.