Matematik

bestem en forskrift

31. december 2010 af atm-girl (Slettet) - Niveau: A-niveau

 Hej! 

Der er en opgave som jeg ikke helt forstår, så håber i vil hjælpe! 

opgaven ses som vedhæftet fil..  ( OPGAVE A )

HÅBER VIRKELIG I KAN HJÆLPE MIG !!

Vedhæftet fil: mat opgave.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
31. december 2010 af mathon

       ...differentialligning af 1. orden med reelle koefficienter...


Brugbart svar (0)

Svar #2
31. december 2010 af mathon

i øvrigt

                     v(t) = -(9,82/5,5)·e-5,5·t  +  (9,82/5,5)


Svar #3
01. januar 2011 af atm-girl (Slettet)

ja men hvad menes der med at v(0)=0 ?? 

hvordan ska jeg bruge denne oplysning: v(0)=0 til at lave en forskrift ?? 

og hvordan når du frem til Svar#2?? 


Brugbart svar (0)

Svar #4
01. januar 2011 af mathon

se


Brugbart svar (0)

Svar #5
01. januar 2011 af mathon

benyttet er
                     "panserformlen"

                      y ' + f(x)·y = g(x)

                      y(x) = e-F(x) · ∫oeF(x)·g(x)dx  +  C·e-F(x)

.
hvor
         ∫o....dx betyder det ubestemte integrale med integrationskonstant 0

         C er en integrationskonstant


Brugbart svar (0)

Svar #6
01. januar 2011 af mathon

det ubestemte integrale   --->   det ubestemte integral


Svar #7
01. januar 2011 af atm-girl (Slettet)

 okay har forstået det

mange taaak :)


Skriv et svar til: bestem en forskrift

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.