Matematik

lille hjælp til ligninger :)

05. januar 2011 af nini66 (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Hej derude.. jeg har mange opgaver for til imorgen, hvor det har noget med ligninger at gøre... mit problem er at jeg ikke var i skole, da min lære gennemgik hvordam man løser ligninger blandt andet... er der en som er sød og lære mig det ??

for eksempel disse opgaver:

-x=-8 ?

-2x=14 ?

hvordan regner man disse ud ?


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. januar 2011 af Thecoolstuff (Slettet)

i disse korte ligninger skal du bare dividere tallene med hinanden

fx

14/-2=-7

x=-7


Brugbart svar (0)

Svar #2
05. januar 2011 af Thzt (Slettet)

 -x  =  -8     -8/-1(-x) som er 8

-2x  =  14      14/-2 som er -6


Svar #3
05. januar 2011 af nini66 (Slettet)

hvad står / for ? og giver det - 6 eller - 7 ? :)

tak


Brugbart svar (0)

Svar #4
05. januar 2011 af Thecoolstuff (Slettet)

 / STÅR FOR DIVIDERET OG SVARET GIVE -7


Svar #5
05. januar 2011 af nini66 (Slettet)

supergirl, jeg takker :)


Brugbart svar (0)

Svar #6
05. januar 2011 af Thzt (Slettet)

 Nårh jo sorry mente svaret giver 7 en lille skrivefejl :-S


Svar #7
05. januar 2011 af nini66 (Slettet)

helt iorden :) tak for hjælpen til dig også


Skriv et svar til: lille hjælp til ligninger :)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.