Matematik

Tier potenser

06. januar 2011 af Casper1601 (Slettet)

Er der ikke nogen der ved hvordan man laver 5 gram og 120 tons, om til tier potenser i kg:D


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. januar 2011 af mathon

             5 g = 0,005 kg  =  5,0·10-3 kg

             120 ton  = 120·103 kg  =  1,2·105 kg


Brugbart svar (0)

Svar #2
06. januar 2011 af mirzad (Slettet)

1000 kg tror jeg :)


Svar #3
06. januar 2011 af Casper1601 (Slettet)

hvad med 120 tons:D


Svar #4
06. januar 2011 af Casper1601 (Slettet)

Men 1 tons, hvormange gram bliver det:D


Brugbart svar (0)

Svar #5
06. januar 2011 af mette48 (Slettet)

1 ton =1000 kg = 103 kg = 1000 000 g =106 g


Brugbart svar (0)

Svar #6
06. januar 2011 af mirzad (Slettet)

altså

1 ton = 1000 kg

1 kg = 1000 gram

så altså 1000 x 1000 = 1,000,000

:)


Brugbart svar (0)

Svar #7
06. januar 2011 af mette48 (Slettet)

husk enhed!


Skriv et svar til: Tier potenser

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.