Matematik

Stamfunktioner

06. januar 2011 af boesse (Slettet) - Niveau: B-niveau

  Hejsa.

Jeg sidder og roder med en aflevering, og er ret presset.

Ville sætte pris på, hvis nogle kunne hjælpe mig med at løse disse

Første opgave:

Vis at F(x) = 8/ln(3)^3x+2x^4-x er en stamfunktion til f(x)=8(3^x+x^3)-1

På forhånd tak


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. januar 2011 af klimasven (Slettet)

 Differentier F


Svar #2
06. januar 2011 af boesse (Slettet)

 Er ikke så skarp til det, vidste godt at man skulle differentiere, men er ikke så god til det


Brugbart svar (0)

Svar #3
06. januar 2011 af keg (Slettet)

Prøv lige at se om du har skrevet opgaven rigtigt af, jeg tvivler

F(x) er skrevet forkert! det er den første betingelse for at kunne hjælpe dig, at opgaven er skrevet korrekt op

løsningen er at du differentierer F(x) så skulle du gerne få f(x)


Brugbart svar (0)

Svar #4
06. januar 2011 af keg (Slettet)

#2 hvis du må bruge cas-værktøj er det da ikke noget problem så vidt jeg kan se


Brugbart svar (0)

Svar #5
06. januar 2011 af mathon

se

Vedhæftet fil:differentiation_64.doc

Brugbart svar (0)

Svar #6
06. januar 2011 af Andersen11 (Slettet)

#2

Det er samme opgave, som var indeholdt i din tidligere tråd https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=948739 , hvor du også fik hjælp.

F(x) skal være

F(x) = (8/ln(3))·3x + 2x4 - x


Skriv et svar til: Stamfunktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.