Matematik

Hjælp til TI interactive

08. januar 2011 af princethon (Slettet) - Niveau: B-niveau

Ved en bestemt infektion er antallet af bakterier hos en inficeret person
givet ved funktionen
M(t) = 3,2 · 10^5 + 7,8 · 10^5 · e^0,154t ,
hvor M er antallet af bakterier, og t er tiden (målt i timer).
a) Bestem M'(18), og beskriv, hvad dette tal fortæller om udviklingen i antallet af bakterier.

Hvordan gør jeg det nemmest i TI interactive?


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. januar 2011 af Andersen11 (Slettet)

Beregn M'(t) og indsæt t=18 i den fundne forskrift for M'(t) .


Svar #2
08. januar 2011 af princethon (Slettet)

Ja men hvordan gør man det i TI


Brugbart svar (0)

Svar #3
08. januar 2011 af Andersen11 (Slettet)

#2

Det aner jeg ikke. Det er simpel håndregning med en enkelt eksponentialfunktion.


Brugbart svar (0)

Svar #4
08. januar 2011 af Krabasken (Slettet)

Differentationen er håndarbejde (nemt) efter diff.reglerne

M'(18) = 1,9 * 106 og betegner bakterietilvæksten pr. time til tiden 18 (timer)


Skriv et svar til: Hjælp til TI interactive

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.