Virksomhedsøkonomi (VØ el. EØ)

Finde Elasticiteten med en P = 8

09. januar 2011 af mixe1987 (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hej Alle

Lige et hurtigt spørgsmål.

Formlen for at finde Ep = dQ/dP * P/Q

Men efterspørgselskurven ser sådan her ud: P= 4Q0,5

Find efterspørgslen med en pris på 8 kr.

Hvordan er så fremgangsmåden?

Håber i kan hjælpe.


Brugbart svar (2)

Svar #1
09. januar 2011 af Walras

Du har den inverse efterspørgselsfunktion. Du skal benytte dig af efterspørgselsfunktionen og så differentiere og indsætte i formlen for elasticiteten.


Skriv et svar til: Finde Elasticiteten med en P = 8

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.