Matematik
køkkenets temperatur
01. maj 2005 af
Sampairo (Slettet)
I et køkken hældes 90 grader varm kaffe i en termokande. Kaffens temperatur er t timer senere y grader, hvor y tilnærmelsesvis er bestemt ved
y=22+68*e^-0,063t
a) hvor lang tid varer det, inden kaffens temperatur er faldet til 75 grader?
dette har jeg ved at isolere t, fået til 3,95581=t
b) hvilken temperatur er der i køkkenet?
jeg kan ikke forstå, hvordan jeg skal kunne finde frem til køkkenets temperatur.
hjælp mig.
y=22+68*e^-0,063t
a) hvor lang tid varer det, inden kaffens temperatur er faldet til 75 grader?
dette har jeg ved at isolere t, fået til 3,95581=t
b) hvilken temperatur er der i køkkenet?
jeg kan ikke forstå, hvordan jeg skal kunne finde frem til køkkenets temperatur.
hjælp mig.
Skriv et svar til: køkkenets temperatur
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
