Debat

klage over eksamensforløb

10. januar 2011 af kianno (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej

Har været til min første (og sidste?) eksamen på HF i design. Jeg kunne mit stof og fik ros over den faglige mundtlige præstation, der i følge censor og lærer ville give et 10-tal.

MEN ....det blev et 02, begrundet i, at jeg ikke havde medbragt den mappe, som jeg har lavet i undervisningen. Læreren ved, at mappen er intakt og at jeg har været aktiv deltager i alle undervisningstimer. Andre, der også havde mistet deres mappe fra skolens depotrum, fik OO. Vi var ikke blevet oplyst af læreren, at manglende mappe ville få de følger og vi havde oplyst om at mapperne var bortkommet på skolen. Er det ikke meningen, at man skal bedømmes på den præstation, der foregår ved eksamen, er det ikke lærerens opgave at bede os om at rekonstruere mappen, hvis den har så stor betydning? Der er meget langt fra 10 til 02!! Det er bare ikke i orden, så hvad gør man for at få en rimelig bedømmelse af sin præstation ?


Brugbart svar (4)

Svar #1
10. januar 2011 af Sandrax (Slettet)

Du kan klage til administrationen og se hvad der så sker? Jeg ved ikke helt, har aldrig hørt noget lignende :(


Brugbart svar (3)

Svar #2
11. januar 2011 af klotte (Slettet)

Jeg synes du skal gå til rekto og spørge hvorfor i ikke har fået dette oplyst......har læreren skrevet noget skriftligt der kan dokumenter at der er givet besked ?

Er mappen hovedgrundlaget for bedømmelsen ? Fag ? så har I et problem.

Hvis ikke skal der klages samlet til rektor- hvor I beder om en ny eksamen på oplyst grundlag.....det betyder at i skal gå til eksamen igen hvis I får medhold.


Brugbart svar (3)

Svar #3
16. januar 2011 af JJ-cool (Slettet)

mappen indgår som en del af bedømmelsen som en form for potot folie mappe med oversigt over de præsterede opgaver, mener jeg - hvor meget ved jeg ikke


Brugbart svar (3)

Svar #4
16. januar 2011 af klotte (Slettet)

Du skal gå til rektor og tage en åben snak ....ikk en lærer er en idiot snak men ...jeg underer mig over .... snak

good luck


Brugbart svar (3)

Svar #5
21. januar 2011 af rakijovic

Der er da en vis ironi over at skolen opbevarer de hellige mapper i, formoder jeg, aflåst rum, hvorefter de alligevel bliver flimret væk. Havde I fået lov til at opbevare halløjsaet derhjemme, var problemet ude af verden -- så var det op til den enkelte at holde styr på stumperne.

Klag, klag og klag igen. Megen idiotisme har jeg i det danske uddannelsesvæsen, men det her er jo det rene Monty Python...

- - -

Vriendelikheid is net sinisme wat 'n jol gekry het! ◄ |||| ► Ljubaznost je samo cinizam što je dobio piće! ◄ ||||

► Prietenia este doar cinism care a băut puțin alcool ! 


Skriv et svar til: klage over eksamensforløb

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.