Matematik

Bestem arealet

10. januar 2011 af Justme92 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Heej alle sammen, jeg har lidt problemer med denne opgave, og håber i kan hjælpe mig.

Funktionen f (x) er bestemt ved f (x) = x^3– 4x.
På figuren ses en skitse af grafen for f(x). Grafen skærer førsteaksen i punkterne P( 2,0), O(0,0) og Q(2,0). Sammen med førsteaksen afgrænser grafen i anden kvadrant en punktmængde M, som har et areal.

Bestem arealet af denne punktmængde.


Brugbart svar (1)

Svar #1
10. januar 2011 af mathon

                    for -2<x<0  f(x)>0  og  f(-2) = f(0) = 0
hvorfor

                    A = -20f(x)dx


Svar #2
10. januar 2011 af Justme92 (Slettet)

 Er arealet så -2∫0f(x)dx? :-)


Skriv et svar til: Bestem arealet

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.