Matematik

e^(½x^2)

01. maj 2005 af aerobec (Slettet)
hvordan kan det være at y´af y=e^(½x^2) er xe^(½x^2)?

Brugbart svar (0)

Svar #1
01. maj 2005 af frodo (Slettet)

det er kædereglen der er anvendt

Brugbart svar (0)

Svar #2
01. maj 2005 af KemiKasper (Slettet)

y' = ½*2*x*e^(½x^2) = xe^(½x^2)

Reglen for sammensatte funktioner.

Skriv et svar til: e^(½x^2)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.