Matematik

Tangent til grafen

13. januar 2011 af Logisk (Slettet) - Niveau: A-niveau

 bestem tangent til grafen for f i punktet P ( pi / 2 , f ( pi / 2 )) , når f er givet ved 

f ( x ) = cos ( x ) , x ∈ R 

BLANK!


Brugbart svar (1)

Svar #1
13. januar 2011 af placebo321 (Slettet)

brug tangentligningen:

y = f '(x)*(x-x0)+f(x)

f '(x) = -sin(x)

f '(x) = -sin(π/2)

f(x) = cos(π/2)

y= -sin(π/2)*(x-π/2)+cos(π/2)

y= -sin(π/2)x+sin(π/2)*π/2+cos(π/2)


Svar #2
13. januar 2011 af Logisk (Slettet)

 mange tak skal du have 


Brugbart svar (0)

Svar #3
13. januar 2011 af placebo321 (Slettet)

Så lidt. Du må gerne give "brugbart svar" ;)


Skriv et svar til: Tangent til grafen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.