Fysik

Solindstråling på Avnsø

13. januar 2011 af Okayyyy - Niveau: C-niveau

Solindstråling på Avnsø
Hej..

Jeg har prøve I morgen :(((((
Vi har fået nogle spørgsmål , som vi skal svare på , og kan ikke svare en eneste :(((

Der står (har ikke kopieret det hele:
'Avnsø har en gennemsnitlig dybde 3 m'
'... globalstrålingen på søen var 8400 Wh/m^2'
'Vink til besvarelse af opgaven:
Vands densitet = 1000 kg/m^3
E = m * c * (Tslut - Tstart)’

'Bilag til opgave 1. Det er et kort over Avnsø med målestoksforhold'
Så er der en lille firkant som er (på lineal) 1,5 cm x 1,5 cm, men der står 50m x 50m = 2500m^2

SPØRGSMÅLENE ER:
a) gør kort rede for hvordan man eksperimentelt kan finde globalstrålingen en bestemt dag.

b) foreslå en metode til bestemmelse af søens overfladeareal ved at benytte bilaget.

c) beregn, med udgangspunktet i bilaget, så godt som muligt søens overfladeareal i m^2

d( hvor meget energi modtager vandet så i hele søen i løbet af denne sommerdag

e) hvor stor er massen af vandet i søen, hvis vi benytter den gennemsnitlige vanddybde på 3m

f) beregn , hvor meget vandet varmes op af Solen , hvis vi antager, at al vandet varmes lige meget op

g) i virkeligheden er temperaturstigningen lavere. Angiv nogle mulige årsager til det.••I behøver ikke at kunne svare alle , bare dem I kan/gider.
Og selvfølgelig skal jeg også selv læse og finde noget.

Men please hjælp mig, er hel fortabt :(
tror ikke jeg kan klare det , det var lige den emne jeg ikke håbede at få, men det sker altid at jeg får et emne jeg ikke gider ha :(
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. januar 2011 af Alkymisten (Slettet)

You are soooo fucked...


Svar #2
13. januar 2011 af Okayyyy

Hvorfor det ?

Det var ikke svaret på min spørgsmål ..


Svar #3
13. januar 2011 af Okayyyy

Hmm , åbenbart er du irriteret fordi jeg har skrevet det her mange gange ..

Synes bare du skulle holde dine meninger for dig selv og du kunne bare holde dig væk fra spørgsmålet. 
Kan skrive så mange gange jeg vil , til jeg får et svar eller er færdig med at lave opgaven ..
Det her hjemmeside er lavet , så man kan få hjælp..


Skriv et svar til: Solindstråling på Avnsø

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.