Matematik

Differentialligning bakterier

13. januar 2011 af MulleManse (Slettet)

Hej alle dejlige og hjælpsomme mennesker.

Jeg sidder med en opgave og synes ikke mit svar virker til at være rigtigt, men kan ikke finde min fejl.

opgaven er vedhæftet

 jeg har herefter lavet en udregning som også er vedhæftet.

Please fortæl mig hvad fejlen er, for kan simpelthen ikke se det.

Vedhæftet fil: Udklip.JPG

Svar #1
13. januar 2011 af MulleManse (Slettet)

her er min udregning,

Vedhæftet fil:min udregning.JPG

Brugbart svar (0)

Svar #2
13. januar 2011 af PoKulaKi (Slettet)

mangler du ikke et minus i din generelle løsning? burde det ikke være y = M/(1+ce-aMt

Derudover vil jeg lige nævne at du bruger := i to forskellige betydninger hvoraf ingen af dem er rigtige. det første sted ville jeg bare have brugt : eller endnu bedre forklaret med tekst hvad du gør, det andet sted ville jeg have brugt =


Svar #3
13. januar 2011 af MulleManse (Slettet)

laver det i mathcad, så har ikke rettet det til endnu, men jo det er helt sikkert det dumme minus, tak for det :)


Skriv et svar til: Differentialligning bakterier

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.