Matematik

Statistik: stokastisk uafh

18. januar 2011 af JulieJense (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hej.

Er en stokastisk variabel X uafhængig af sig selv? Og i så fald hvorfor? Jeg tænker:

Uafh hviss P(X snit X)=P(X)P(X)=P(X)^2

dvs. hviss P(X) =1 eller 0

men det fik jeg jo ikke meget ud af... håber I kan hjælpe.


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. januar 2011 af peter lind

Det giver ikke nogen mening at tale om at en stokastisk variabel er uafhængig af sig selv.


Svar #2
18. januar 2011 af JulieJense (Slettet)

Tak, for det hurtige svar.


Skriv et svar til: Statistik: stokastisk uafh

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.