Matematik

sin-1(mod/hyp) sin=mod/hyp

19. januar 2011 af pige24 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Kan ikke kende forskel på de to.Hvornår skal jeg bruge sin-1(mod/hyp) og hvornår skal jeg bruge sin=mod/hyp

Tak på forhånd.


Brugbart svar (1)

Svar #1
19. januar 2011 af Bænkebider (Slettet)

sin=mod/hyp kan evt. bruges til at finde sider, hvis du kender vinklen, kan du sagtens skrive sin(A)*c = a. Bruges også til vinkler, på den måde, at du vil få et dicimaltal f.eks. 0,008727, som skal i sin-1 for at finde vinklen.


Svar #2
19. januar 2011 af pige24 (Slettet)

Tusind tak Hans.Du er god til at forklare.


Svar #3
19. januar 2011 af pige24 (Slettet)

Så okay man bruger sin-1(mod/hyp) hvis man skal finde en vinkel og sin(mod/hyp) hvis det er en side.

Har jeg forstået det rigtigt?


Skriv et svar til: sin-1(mod/hyp) sin=mod/hyp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.