Matematik

bestemmelse af koordinatsæt

19. januar 2011 af averoma24 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej!:)

funktionerne f og g er givet ved

f(x)=6x^-0,5 og g(x)=-x+7

bestem koordinatsættet til hvert skæringspunkt mellem grafen for f og grafen for g

jeg ved at man skal bruge f(x)=g(x) men jeg kan ikke rigtig komme nogle vegne

nogle der kan hjælpe:)


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. januar 2011 af Andersen11 (Slettet)

Du skal løse ligningen f(x0 = g(x), altså

6·x-1/2 = -x + 7


Svar #2
19. januar 2011 af averoma24 (Slettet)

kan jeg bruge solve??:)


Brugbart svar (0)

Svar #3
19. januar 2011 af mathon

Ja


Skriv et svar til: bestemmelse af koordinatsæt

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.