Matematik

bestem en ligning

19. januar 2011 af misshj (Slettet)

En funktion f er bestemt ved
f (x)= x^4+5x
.
Bestem en ligning for tangenten til grafen for f i røringspunktet (1, f (1).

det er uden hjælpemidler

nogen der kan hjælpe ?

tror måske jeg kan bestemme a..

f´(x)= 4x3+5

f´(1)=4*1+5 = 9

9=a. er det korrekt?


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. januar 2011 af peter lind

ja


Skriv et svar til: bestem en ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.