Matematik

Isoler a

23. januar 2011 af anne881m (Slettet) - Niveau: B-niveau

 Hvordan isolere jeg a i formlen T½=log(½)/log(a)?


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. januar 2011 af peter lind

Gang ligningen med log(a) og divider den med T½. Derefter tager du den inverse til logaritmefunktionen på begge sider.


Svar #2
23. januar 2011 af anne881m (Slettet)

 Jeg forstår ikke lige den sidste del med "den inverse til logaritmefunktionen"


Brugbart svar (0)

Svar #3
23. januar 2011 af SuneChr

y  =  log x    ⇔    x  =  10y    som er den inverse logaritmefunktion


Skriv et svar til: Isoler a

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.