Matematik

Vektorer, skarlarprodukt

23. januar 2011 af Matematikgym (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej alle :)

Om vektor a og vektor b gælder, at længden for vektor a er lig med 2 og længden for vektor b er lig med 3
desuden af vinkel mellem dem 60 grader
 

Jeg skal finde skarlarproduktet:

Er det bare 2*3 = 6 ?

Eller skal man først finde koordinaterne?

På forhånd tak


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. januar 2011 af NejTilSvampe

 a*b = |a|*|b|*cos(v)


Svar #2
23. januar 2011 af Matematikgym (Slettet)

Det vil sige 2*3*cos(60) = 3 ?? eller hvad ?:b


Brugbart svar (0)

Svar #3
23. januar 2011 af NejTilSvampe

 yup :)


Skriv et svar til: Vektorer, skarlarprodukt

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.