Matematik

isolér t som funktion af s i udtrykket: 0,3s=1-log(t)

24. januar 2011 af SussiTøsen (Slettet)

 opgaven skal laves uden lommeregner hvordan gør jeg det?? :)


Brugbart svar (1)

Svar #1
24. januar 2011 af NejTilSvampe

 0,3s = 1-log(t)

0,3s - 1 = -log(t)

t = 10^(-0,3s+1)


Brugbart svar (2)

Svar #2
24. januar 2011 af mathon

            1-log(t) = 0,3s

             log(t) = 1-0,3s

             t = 101-0,3s = 101·10-0,3s = 10·(10-0,3)s = 10·0,501187s

             t = 10·0,501187s


Svar #3
25. januar 2011 af SussiTøsen (Slettet)

 tak


Skriv et svar til: isolér t som funktion af s i udtrykket: 0,3s=1-log(t)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.