Matematik

Hjælp!!!!

25. januar 2011 af Eksamen12 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Hej jeg har brug for hjælp til : bestem arealet af en cirkel, som har en omkreds på ca 62.8 cm

hjælp


Brugbart svar (2)

Svar #1
25. januar 2011 af Andersen11 (Slettet)

Find først radius i cirklen og dernæst arealet. O = 2πr , isoler r og indsæt i A = πr2 .


Svar #2
25. januar 2011 af Eksamen12 (Slettet)

hvordan ?


Brugbart svar (1)

Svar #3
25. januar 2011 af Andersen11 (Slettet)

#2

Isoler r = O/(2π) , indsæt i udtrykket for A, A = O2/(4π)


Svar #4
25. januar 2011 af Eksamen12 (Slettet)

Jeg kan ikke helt, forstå hvad du skriver. Men kan du ikke, skrive det bedrer så jeg kunne forstå det?


Brugbart svar (0)

Svar #5
26. januar 2011 af Konjunktiv (Slettet)

Du kan evt. investere i "Matematik håndbogen"


Skriv et svar til: Hjælp!!!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.