Matematik

Hvor mange procent udgør???

25. januar 2011 af LeylaDogan (Slettet) - Niveau: 10. klasse

Hej allesammen håber I kan hjælpe mig..
Jeg kan ikke rigtig se hvad jeg skal gøre
a. Hvor mange procent udgør lørdagstillægget af den normale timeløn?
b. Hvor mange procent udgør søndagstillægget af den normle timeløn? 

Under dette links kan i se hele opgaven...
https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=960650

på forhånd tak :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. januar 2011 af Krabasken (Slettet)

Hvor mange % udgør a af b?

100*(a/b)


Svar #2
25. januar 2011 af LeylaDogan (Slettet)

er det så sådan
lørdag: 100*(65/15)=433,33
søndag:100*(65/20)=325
 


Brugbart svar (0)

Svar #3
25. januar 2011 af Krabasken (Slettet)

Nej - a/b - ikke b/a


Svar #4
25. januar 2011 af LeylaDogan (Slettet)

det vil sige
lørdag: 100*(15/65)=23,07 (procent?)
søndag:100*(20/65)=30,76 (procent)
Hvad med endheden???
 


Brugbart svar (0)

Svar #5
25. januar 2011 af Krabasken (Slettet)

Flot - !

Der skal ikke mere enhed på - % er jo kr. divideret med kr (og ganget med 100)

På den måde går kr. jo ud, så - yes - bare %.


Skriv et svar til: Hvor mange procent udgør???

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.