Matematik

Bestem a og b?

26. januar 2011 af Birke24 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg har fået opgaven find bestem a og b og jeg kan godt finde a selv men ikke b?

På figuren ses en skitse af grafen for en eksponentielt voksende funktion f (x)=b⋅a^x
Grafen går gennem punkterne P(1,6) og Q(3,24)

HJÆLP :D


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. januar 2011 af nananaa (Slettet)

Det foregår efter samme princip som det her:  

https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=960913
 


Svar #2
26. januar 2011 af Birke24 (Slettet)

Hedder den så bare

b = 24 - 9 * 3?


Brugbart svar (0)

Svar #3
26. januar 2011 af mathon

se


Svar #4
26. januar 2011 af Birke24 (Slettet)

Tak :D


Brugbart svar (0)

Svar #5
26. januar 2011 af nananaa (Slettet)

 #2 Korrekt (: eller b = 6-9*1


Brugbart svar (0)

Svar #6
17. april 2012 af lolobitch (Slettet)

det var en eksponentiel funktion, ikke en lineær.


Skriv et svar til: Bestem a og b?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.