Matematik

det gyldne snit

26. januar 2011 af aishaali (Slettet)

jeg skal redegøre for der gyldne snit inden for matematikken og tallene Φ=1+√5/2 og Φ1= 1-√5/2 og følgende gælder Φ+Φ'=1 og Φ+Φ'=-1

håber at der er nogen der kan hjælpe :(


Brugbart svar (2)

Svar #1
26. januar 2011 af navn1994 (Slettet)

Jeg kan lave en duah for dig. =)

lol


Brugbart svar (0)

Svar #2
26. januar 2011 af SuziihShakur (Slettet)

Jeg har skrevet en stor skriftlig opgave om det gyldne snit i fagene dansk og matematik, hvis du er interesseret habibti ;)


Brugbart svar (0)

Svar #3
26. januar 2011 af SuneChr

Et liniestykke AB deles efter det gyldne snit, når et punkt P på liniestykket opfylder:

|PA|2  =  |PB| * |AB|

Den omvendte sætning er også korrekt. 


Brugbart svar (0)

Svar #4
26. januar 2011 af navn1994 (Slettet)

 habibti, hvor kom den fra?? :O


Brugbart svar (0)

Svar #5
26. januar 2011 af SuziihShakur (Slettet)

Haha, hva tror du selv ;)? Hvor kom din 'duah' fra?


Brugbart svar (0)

Svar #6
26. januar 2011 af navn1994 (Slettet)

 Just like that?? =P

Sorry okhti, ikke rette sted at diskutere dette. xD lol

Men Insha'Allah skal du nok få hjælp.


Svar #7
26. januar 2011 af aishaali (Slettet)

ja , vil gerne ha opgaven:)


Brugbart svar (0)

Svar #8
26. januar 2011 af SuziihShakur (Slettet)

skriv din mail i min indbakke, og jeg sender dig den.


Svar #9
26. januar 2011 af aishaali (Slettet)

[email protected] tusind taak !!


Skriv et svar til: det gyldne snit

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.