Matematik

f(x)=a*b^2

27. januar 2011 af Numark (Slettet)

Jeg kan simpelthen ikke huske hvordan jeg løser sådan nogle (polynomier?). Er der nogen der hurtigt kan forklare mig det.

Har nemlig en opgave der vil have mig til at bestemme a og b.

Her får i den lige:

Om en funktion f(x)=a*b^2 oplyses at f(1) = 3 og f(4) = 24

bestem a og b.

Håber lige i kan hjælpe hurtigt :)


Brugbart svar (1)

Svar #1
27. januar 2011 af Andersen11 (Slettet)

Som funktionen er skrevet op, afhænger den ikke af x. Formuler opgaven korrekt og prøv igen.


Skriv et svar til: f(x)=a*b^2

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.