Fysik

HJÆLP! HASTER!

27. januar 2011 af msdym (Slettet)

 Hej alle :)

Er igang med en fysik opgave og sidder lidt fast.. 

Jeg skal bestemme hvor mange deuterium kerner som skal fusioneres på et år, når det oplyses at kraftværket leverer 1000 MW og Q=3,29 MeV.. 


På forhånd tak! :)


Brugbart svar (1)

Svar #1
27. januar 2011 af peter lind

E = P*t = Q*N  E leveret energ i et år P effekten, t tiden og N er antal kerner, der fusioneres.


Skriv et svar til: HJÆLP! HASTER!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.