Matematik

Differentialregning

29. januar 2011 af brugerjulie (Slettet) - Niveau: B-niveau

Har brug for hjælp til en opgave.

opgave 1. 

Grafen for funktionen med forskrift f(x) = ln(x) + 2x

Har en tangent t med stigningstal 4. Bestem ved håndkraft en ligning for tangenten t. 

Tangenten t skærer koordinatsystemets akser i to punkter der betegnes A og B. 

Bestem ved håndkraft arealet af  af trekant AOB, hvor O er koordinatsystemets begyndelsespunkt.

Håber nogen kan hjælper :-)


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. januar 2011 af mathon

             beregn xo af
                                      f '(xo) = 4


Brugbart svar (0)

Svar #2
29. januar 2011 af mathon

dvs

                                         (1/xo) + 2 = 4


Skriv et svar til: Differentialregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.