Samfundsfag

Forskellen?

30. januar 2011 af cul8r (Slettet)

Hey alle.

Jeg er i gang med en samfundsfagsaflevering, hvor jeg skal lave en redegørelse, diskussion og undersøgelse af forskellige grafer. Problemet er bare, at jeg har lidt svært ved at finde forskellen på de tre. Derfor ville jeg lige høre, om der var nogen her inde, der kunne give en forklaring på, hvad det er?

Tak på forhånd :)


Brugbart svar (1)

Svar #1
31. januar 2011 af casparado (Slettet)

Redegørelse = redegør for de mest vigtige pointer fra teksten

diskussion = sæt forskellige argumenter op imod hinanden, diskuter ud fra forskellige synspunkter, fx: på den ene side synes A... og på den anden side synes B...

Undersøgelse af grafer = hvordan kan man tolke graferne, hvad viser de, og som regel interessant - hvad viser de ikke?


Svar #2
31. januar 2011 af cul8r (Slettet)

Mange tak :) You just saved my butt xP


Skriv et svar til: Forskellen?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.