Dansk

Dansk stil

06. maj 2005 af ChaosAtHand (Slettet)
Hej
I kender sikkert allesammen typen der er lidt doven og ikke lige kan få taget sig sammen til at skrive alle opgaverne til tiden...
Jeg er desværre en af dem.. og nu er jeg så ved det punkt at jeg simpelthen ikke kan nå at lave alle mine afleveringer til tiden og skal gå året om med mindre...
Jeg er så desperat at jeg er villig til at betale folk for at lave mine afleveringer for mig... hvis der er nogen som er interesserede i at tjene nogle lette penge ved at skrive en dansk stil så skriv til min mail, så aftaler vi prisen.
[email protected]

Brugbart svar (0)

Svar #1
06. maj 2005 af silvertouch (Slettet)

hvad er det da for en stil du skal skrive?

Brugbart svar (0)

Svar #2
06. maj 2005 af GogO (Slettet)

hvad stilen om??? får 10-11 taller i dansk skr.

Brugbart svar (0)

Svar #3
06. maj 2005 af danielruhmann (Slettet)

Jeg kan også skrive stile.
00-05 = 50 kr
6-7 = 75 kr
8 = 125 kr
9-10 = 200 kr
11 = 300 kr.

Brugbart svar (0)

Svar #4
06. maj 2005 af Tissi (Slettet)

#0
Hvis du er helt desperat, kan du gå ind på:
http://www.opgavecentralen.dk

~ Tissi

Brugbart svar (1)

Svar #5
06. maj 2005 af danielruhmann (Slettet)

#4 eller på:
www.studieportalen.dk ;)
Sidste løsning er selv at fatte pennen og så gå igang. Du har hele weekend.

Svar #6
06. maj 2005 af ChaosAtHand (Slettet)

#1 to stile (eksamensoplæg), den ene om Fart, den anden om Mad og forbrug.

#2 ville være lidt mistænkeligt hvis jeg skriv en 11-tals stil da jeg normalt får 6-7... :-/

#4 min dansklærer kender til lektiesiderne, så det ville nok ikke være såå smart.. :)

#5 har også en mat rapport, en biologi rapport og en teknologi rapport der skal skrives til mandag..

Brugbart svar (0)

Svar #7
06. maj 2005 af Mester_Bean (Slettet)

:O hvor lang tid har i haft til disse afleveringer?

Brugbart svar (0)

Svar #8
06. maj 2005 af Waterhouse (Slettet)

Hvis det er dovenskab der har gjort at du ikke har fået lavet afleveringerne ville det måske slet ikke være en dårlig ide at gå et år om...

Brugbart svar (1)

Svar #9
06. maj 2005 af GogO (Slettet)

#chaosathand kan bare prøve at lave en stil til 7 så, burde ikke være noget problem. Så kan jeg også lige øve mig i hurtigt skrivning, hvis du kan sende oplægget til mig kan jeg godt hjælpe

Svar #10
06. maj 2005 af ChaosAtHand (Slettet)

#7 nok til at lave dem hvis jeg havde taget mig sammen i tide.

#8 Forsiden af BT og Ekstrabladet ville sige "Ung studerende tævet ihjel af forældre med alu-bat pga. manglende afleveringer forårsagede at han skulle gå 2.g om". o_O

#9 tak for tilbuddet. /me går i gang med at scanne oplægget ind.

Brugbart svar (0)

Svar #11
06. maj 2005 af GogO (Slettet)

#10 kommentar til #8
omg, hehe!! kreativitet er en god ting!

Brugbart svar (0)

Svar #12
06. maj 2005 af Franky (Slettet)

#3 Er du sikker, jeg vil da godt give 300 kroner for en stil til et 11 tal men hvad hvis jeg ikke får 11?

Franky

Brugbart svar (0)

Svar #13
06. maj 2005 af danielruhmann (Slettet)

#12. Selvfølgelig er karakteren lærerens subjektive vurdering. Men at skrive et 10-11 tal (nu her i 2g) tager mellem 2 og 3 timer. (essay eller analyse/fortolkning).

Brugbart svar (0)

Svar #14
07. maj 2005 af Xabbu (Slettet)

#10 - Hvordan vil du nogensinde klare 3g hvis du ikke engang kunne tage dig sammen til at lave dine afleveringer i 2g? Det lyder som om at du ville have bedst af at gå året om, og ligefrem at betale folk for at kunne gå videre er måske lidt langt ude efter min mening.

Svar #15
07. maj 2005 af ChaosAtHand (Slettet)

#14

1. mine forældre ville slagte mig.

2. de dumme bemærkninger jeg skal høre dag ud og dag ind fra min nuværende klasse om hvor dum jeg er for ikke at have taget mig sammen (de har også en smule ret).

3. den underlige fornemmelse og fordomme der vil være der når jeg bliver sat ind i en ny 2.g klasse næste år.

4. at betale nogle en smule er en lille pris for ikke at skulle bruge et helt år ekstra i gymnasiet, for det er ikke fordi jeg ikke kan finde ud af tingene (har ca. 9 i gennemsnit), jeg er desværre bare doven.

5. du spørger hvordan jeg nogensinde vil klare 3.g? Af de 6 3.g'ere jeg snakker med siger de alle at 3.g er 100 gange lettere end 2.g, færre timer og lektier, dog på et højere niveau - men det betyder jo ikke så meget da man i 3.g praktisk talt kun har de fag man selv har valgt. Desuden tror jeg nok at jeg har lært lidt af det jeg er på vej igennem nu og ikke gentager mig selv i 3.g

Brugbart svar (0)

Svar #16
07. maj 2005 af 2002x21 (Slettet)

#15
Da jeg gik i 2.g fik jeg nøjagtigt det samme af vide som dig, men for mit vedkommende passede det overhovedet ikke...
Jeg synes bestemt ikke at 3.g er lettere eller mere afslappende end 2.g! Selvfølgelig får man flere fag man kan lide, men mht. afleveringer synes jeg det er det samme som i 2.g! - ihvertfald tidsmæssigt!

....Men igen er det nok forskelligt fra person til person.. Dette er bare hvordan jeg har oplevet det :)

Held og lykke med 3.g ;)

Brugbart svar (0)

Svar #17
07. maj 2005 af BsB86dk (Slettet)

3g bliver oftest opfattet som nemmere da der er flere fag som folk selv har valgt og derfor har en smule mere interesse i og man har lettere ved at se en ende på sliddet... (hvis man da er nogenlunde normal og derfor træt af alt det lektie-lort...)
Men det med at man godt kan finde ud af sine afleveringer, men blot ikke lver dem er rimelig normalt, de fleste finder bare ud af at de skal aflevere 85-90% før det er for sent...

Brugbart svar (0)

Svar #18
08. maj 2005 af grynet (Slettet)

til ChaosAtHand:
hva er det dog for nogle fordomme du SELV har om andre der går et år om??? lige nu snakker vi gymnasiet.... og du går i 2.g? så må du altså være omkring 17? burde du så ikke være liiidt mere ansvarsbevidst nu? helt ærligt!! det er jo ikke folkeskolen!! lær dog at bruge tid på dine opgaver, i stedet for at lægge dem over på andre!!! jeg er også selv enormt doven, men jeg har i det mindste siddet oppe til kl. halv 3 og lavet opgaver de sidste to uger, for at nå det hele... du lærer absolut intet af at få andre til at lave dine opgaver for dig! (desuden... du burde nu "kun" komme op i fuldt pensum - ikke gå året om) men anyway - at gå året om ville nok også være en dum idé, da jeg ikke tror du så ville fuldføre gymnasiet... og så synes jeg lige du burde revurdere din mening om at 3.g er lettere... - det er det IKKE!!! jeg synes faktisk det gik hen og blev sværere, fordi der bliver stillet højere krav til din asvarsfølelse og modenhed... håber for din egen skyld at du blir lidt voksen henover sommerferien!!!

Skriv et svar til: Dansk stil

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.