Matematik

projektion vektor

31. januar 2011 af jrnh555 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Bestem projektionen af vektor a på vektor b når:

vektor a = 1/1    vektor b= 2/3

jeg får det til 4,9 nogen der kan skrive om det er korrekt?

eller er det længden jeg får til det, hvad er det præcist jeg skal? :)  


Brugbart svar (0)

Svar #1
31. januar 2011 af mathon

    er det vektorprojektionen
                                                         • som skalar
                                                         • som vektor      ???


Svar #2
31. januar 2011 af jrnh555 (Slettet)

det eneste der står er "bestem projektionen af vektor a på vektor b når

a= 1/1

b=2/3


Brugbart svar (0)

Svar #3
31. januar 2011 af mathon

så skal du nok regne med, at der forventes

                                     vektorprojektionen


Svar #4
31. januar 2011 af jrnh555 (Slettet)

og hvad er det? længden? vil du ikke prøve at vise det


Svar #5
01. februar 2011 af jrnh555 (Slettet)

???? hvordan?


Skriv et svar til: projektion vektor

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.