Matematik

F(x)=ax+b

04. februar 2011 af acrsander (Slettet) - Niveau: B-niveau

x=antal år efter 1999 f(x)= årlig produktion af vedvarende energi

oplyst f(0)=6681 f(3)=9311

bestem a og b   jeg ved b er 6681 men hvordan regner jeg a ud????

bestem produktion af vedvarende energi i 2005 når der er oplyst at produktionen var 10417


Brugbart svar (1)

Svar #1
04. februar 2011 af Andersen11 (Slettet)

Benyt formlen for hældningskoefficienten

a = (f(x2) - f(x1)) / (x2 - x1)


Skriv et svar til: F(x)=ax+b

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.