Matematik

mat

06. februar 2011 af pedii (Slettet) - Niveau: 8. klasse

HJGHJHGJ


Brugbart svar (2)

Svar #1
06. februar 2011 af Andersen11 (Slettet)

Find prisen for 1g og så for 150g .1kg = 1000g .


Brugbart svar (1)

Svar #2
06. februar 2011 af SuneChr

1 kg  =  1000 g               150 g  =  150 / 1000   kg  =  0,150 kg   =  0,15 kg

Du ved, hvad 1 kg koster

Hvad koster så 0,15 kg ?


Brugbart svar (0)

Svar #3
06. februar 2011 af WHiP (Slettet)

Find forholdet mellem 150 og 1000, tag det tal og gang med 60


Brugbart svar (1)

Svar #4
06. februar 2011 af SuneChr

# 0   Hvad sker der med opgaveteksten?


Skriv et svar til: mat

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.