Matematik

Potensregression i mathcad, hvordan???

07. februar 2011 af jrnh555 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Nogen der ved hvordan man laver potens regression i mathcad 14?? hvilke funktioner skal jeg bruge?

har defineret x=: matrix med tal i       og det samme med y=:

men hvad så???

typen er y=b*x^a

så skal finde a og b


Svar #1
07. februar 2011 af jrnh555 (Slettet)

tallene er:

4 - 5 - 6- 8 - 10

250 - 400 - 600 - 1000 - 1550

i mathcad tak


Svar #2
07. februar 2011 af jrnh555 (Slettet)

ingen?


Skriv et svar til: Potensregression i mathcad, hvordan???

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.