Matematik

matmatik hjælp!!!

07. februar 2011 af mirembe1 (Slettet) - Niveau: C-niveau



Svar #1
07. februar 2011 af mirembe1 (Slettet)

 hjjjelp miiiiiiig


Brugbart svar (0)

Svar #2
07. februar 2011 af Duffy

lukariken

ha ha ha ha ha ha ha ha ha c",)


Brugbart svar (1)

Svar #3
07. februar 2011 af NejTilSvampe

 hehe lukariken xD godt grin! 

En funktion der følger en eksponentiel udvikling hedder.. en eksponentielfunktion. hvordan skulle man have gættet det?

(2,2) og (4,3)

hvis y-værdien er steget med 1 enhed efter 2 x-enheder så må den have steget fra 2 til 4 på 4 enheder. Fordoblingskonstanten er 4.

generelt burde du arbejde på dit sprogbrug. 

5^x -1 = 2 

5^x = 3  brug "lukariken" på begge sider 

x*log(5) = log(3)

x = log(3) / log(5) = 0,68


Svar #4
08. februar 2011 af mirembe1 (Slettet)

tak for besvarelsen, er det muligt du kan hjælpe med den første opgave hvor man skal begunde hvorfor det er sandt?


Brugbart svar (0)

Svar #5
18. september 2012 af bgi353 (Slettet)

affald på roskilde festival 

 


Skriv et svar til: matmatik hjælp!!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.