Matematik

Reducer???

09. februar 2011 af marmar (Slettet)

Hej

opgaven går ud på at reducere dette stykke:

6a-3*2a+a
 

.. Er det "13a-3" eller er det "a" ?


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. februar 2011 af Duffy

a


Svar #2
09. februar 2011 af marmar (Slettet)

Ok tak for hjælpen


Brugbart svar (0)

Svar #3
09. februar 2011 af HOTNOT (Slettet)

Det er a, for du skal altid starte med at gange, da gange og divider kommer først i regnehierkiet!

6a-3*2a+a
3*2a           = 6a

6a-6a + a = a/ 1a


Svar #4
09. februar 2011 af marmar (Slettet)

Jeg var bare i tvivl her. Tak for hjælpen.


Brugbart svar (0)

Svar #5
09. februar 2011 af HOTNOT (Slettet)

Det var så lidt :)


Brugbart svar (0)

Svar #6
10. februar 2011 af Duffy

NOTHOT: Sikke noget ævl at skrive (a/ 1a = 1)

" 6a-6a + a = a/ 1a "

Der skal skal stå

6a - 6a + a = a

da

6a-6a + a =  0 + a = a


Brugbart svar (0)

Svar #7
10. februar 2011 af HOTNOT (Slettet)

1a og a er det samme! Altså der er et a


Brugbart svar (0)

Svar #8
10. februar 2011 af Duffy

Det er din brug af divisions-stregen " / " jeg angriber.

a/a = 1


Brugbart svar (0)

Svar #9
10. februar 2011 af HOTNOT (Slettet)

Nå nej nej, jeg skrev det for eller! :) Så du har mistforstået mig jeg skrev det for som eller! :)


Svar #10
10. februar 2011 af marmar (Slettet)

#9

Duffy er korrekt i sin sag, når der siges, at "/" står for division, og ikke "eller".
Endnu en gang, tak for hjælpen.


Brugbart svar (0)

Svar #11
10. februar 2011 af HOTNOT (Slettet)

K


Skriv et svar til: Reducer???

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.