Matematik

SRO acceptmængden!!! hjæælp!

09. februar 2011 af Jensen11 (Slettet) - Niveau: B-niveau

 er det her rigtigt? please gi mig et hint 

parti valg i 2007 måling d.29/10-2010 acceptmængde kritiskmængde konklusion A 25,5% 27,6%     22,50% (189) – 24,52% (206) K = {0-189, 206-840} steget B 5,1% 6,%4     3,57% (30) – 4,64% (34) K = {0-30, 34-840} steget C 10,4% 7,3%     8,21% (69) – 5,48% (46) K = {0-46, 69-840} faldet F 13% 16,7%     10,60% (89) – 14,05% (118) K= {0-89, 118-840} steget K 0,9% 0,3%     0,24% (2) – 0,0% (0) K= {0-0, 2-840} faldet O 13,8% 13,4%     11,43% (96) – 11,02% (93) K= {0-93, 96-840} faldet V 26,3% 21,%9     23,21% (195) – 19,05% (160) K= {0-160, 195-840} faldet I 2,8% 4,1%     1,67% (14) – 2,74 (23) K= {0-14, 23-840} steget Ø 2,2% 2,4%     1,19 (10) – 1,31 (11) K= {0-10, 11-840} steget


Skriv et svar til: SRO acceptmængden!!! hjæælp!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.