Matematik

x*x+x/x = x+1

11. februar 2011 af Meetwo (Slettet)

 Jeg skal bevise denne formel: x*x+x/x = x+1, men jeg er helt lost? Nogle der kan hjælpe??

Har I set noget der ligner før eller :-)?


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. februar 2011 af Dulugtergrimt (Slettet)

Please brug parenteser. Er det ((x*x)+x )/ x = 1+x du mener?


Brugbart svar (0)

Svar #2
11. februar 2011 af peter lind

Du må have skrevet forkert, for den holder ikke. Som du skriver har du x2+x/x = x2+1. Hvis du mener (x2+x)/x stemmer den. Hvis du dividerer x op i hvert led for sig får du x2/x+x/x


Brugbart svar (0)

Svar #3
11. februar 2011 af Dulugtergrimt (Slettet)

Hvis ja:

(x2+x) / x = x2/ x + x/x = x + 1


Brugbart svar (1)

Svar #4
11. februar 2011 af Andersen11 (Slettet)

(x2 + x) / x = (x+1)·x / x = x+1 , med det forbehold at x ≠ 0 .


Svar #5
13. februar 2011 af Meetwo (Slettet)

 Tak, det hjalp :)


Skriv et svar til: x*x+x/x = x+1

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.