Matematik

normalfordelt stokastisk variabel

09. maj 2005 af Englebassen (Slettet)
Hej er der nogle der kan hjælpe mig med disse to:

1.149
Om en normalfordelt stokastisk variabel X med middelværdi 12 oplyses det, at P(X
bestem P(X

1.152
en normalfordelt stokastisk variabel X har middelværdi 10. Desuden er P(X> el. =15)= 0,1
bestem spredningen for X



Brugbart svar (0)

Svar #1
09. maj 2005 af frodo (Slettet)

du skal indtegne de data på normalfordelingspapir, hvorefter du ka aflæse det søgte

Svar #2
09. maj 2005 af Englebassen (Slettet)

(1.149) har jeg prøvet min ene koordinat bliver (12;0.50), men hvad skal næste kordinatsæt så blive, det er det jeg ikke helt forstår (gælder begge opgaver)

Brugbart svar (0)

Svar #3
09. maj 2005 af frodo (Slettet)

(10,0.38)
På normalfordelingspapir aflæses ved x=n, y=P(X=<n)

Svar #4
09. maj 2005 af Englebassen (Slettet)

hmm okay ,men det samme kan man vel ikke gøre ved 1.152 der er det jo for alle værdier over eller = 15 som er 0,1

Brugbart svar (0)

Svar #5
09. maj 2005 af frodo (Slettet)

nej, men der må du udnytte sætningen om komplementære hændelser, idet den komplementære hændelse til p(X>=15) er P(X=Hvad gælder der så om sidstnævntes sansdsynlighed?

Svar #6
09. maj 2005 af Englebassen (Slettet)

så er det (15;0.90) ikk?

Brugbart svar (0)

Svar #7
09. maj 2005 af frodo (Slettet)

præcis

Skriv et svar til: normalfordelt stokastisk variabel

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.