Matematik

Trigonometri

15. februar 2011 af Sps9999 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej ,, Forstår ikke helt den formel bogen vil have mig til at bruge, til at finde sidderne a og f

Man ser to trekanter , og den ene er A,B,C  - b = 4 c = 2,24  og den anden D,E,F, hvor e = 6 og d  = 5,42

Man skal så besteme sidderne  a og f  ,,

Hvordan går man det nemmest.. Synes den formel der står er underlig. a/d = b/e = c/f


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. februar 2011 af HOTNOT (Slettet)

Det lyder til at være svær, så jeg håber der er nogle der kan hjælpe dig :)


Brugbart svar (2)

Svar #2
15. februar 2011 af Duffy

Du kender  b, e, og d

brug nu a/d = b/e til at finde a

Det er én ligning med én ubekendt.


Brugbart svar (1)

Svar #3
15. februar 2011 af mathon

                      a = (d·b)/c

                      f = (c·e)/b


Skriv et svar til: Trigonometri

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.