Matematik

2+(-3)+(-5)-(4)-(-8)

16. februar 2011 af Aaali (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hjølp, samt en forklaring på hvordan i regner det ud ? Det er mange år siden sidst


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. februar 2011 af TorbenA (Slettet)

Jeg ville starte med at hæve parenteserne:

2 - 3 - 5 - 4 + 8

Herefter kan du nok :-) (prøv, om du kan få -2   :-)

at lægge et negativt tal til svarer til at trække det positive tal fra, og at trække et negtivt tal fra svrer til at lægge det positive tal til, kunne man sige.


Svar #2
16. februar 2011 af Aaali (Slettet)

Kan du forklar lidt om parenteser? :D


Brugbart svar (0)

Svar #3
16. februar 2011 af TorbenA (Slettet)

Inden i parenteserne står det, du skal regne ud først. når du har gjort det, fået et tal, er parentesen unødvendig. Her er nogen af resultaterne blevet negative tal, og så skal man huske på fortegnsreglerne:

a + (b) = a + b

a + (-b) = a - b

a - (b) = a - b

a - (-b) = a + b

Her kan du forestille dig, at a og b er positive; men det gælder også, hvis et eller begge tal er negative.


Skriv et svar til: 2+(-3)+(-5)-(4)-(-8)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.