Matematik
Hjælp!
09. maj 2005 af
Hilano (Slettet)
Hej...
kal udtrykke R ved P og U, når
P=U*I og U=R*I
Hvordan ??
Kan slet ikke komme frem til svaret
Hilano
kal udtrykke R ved P og U, når
P=U*I og U=R*I
Hvordan ??
Kan slet ikke komme frem til svaret
Hilano
Svar #1
09. maj 2005 af erdos (Slettet)
I isoleres i begge.
dvs. I = P/U og I = U/R
Du kan nu sætte udtrykkene lig hinanden.
P/U = U/R <=> R = U^2/P
dvs. I = P/U og I = U/R
Du kan nu sætte udtrykkene lig hinanden.
P/U = U/R <=> R = U^2/P
Skriv et svar til: Hjælp!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
