Matematik

isoler c i formlen

18. februar 2011 af michaelpn (Slettet) - Niveau: A-niveau

(c+r)/c = K

har prøvet, men det ser ikke ud til at være korekt når jeg sætter tal in:

 (c+r)/c = K

<=> K * c = c+r

<=> (c+r) -c/K = c

<=> r/K = c


Brugbart svar (2)

Svar #1
18. februar 2011 af SuneChr

Under forudsætning af, at     c  ≠  0  og  K  ≠  1

( c + r ) / c  =  K     ⇔    1 + ( r / c )  =  K    ⇔     r / c  =  K - 1     ⇔    c   =  r / ( K - 1 )      


Brugbart svar (0)

Svar #2
18. februar 2011 af Tyrael (Slettet)

(c+r)/c = K ⇔ 1+r/c = r/c = K-1 ⇔ r/(K-1) = c


Svar #3
18. februar 2011 af michaelpn (Slettet)

hvor får i 1 tallet fra???


Brugbart svar (1)

Svar #4
18. februar 2011 af SuneChr

# 1      ( c + r ) / c  =  K    ⇔    ( c / c )  + ( r / c )  =  K     ⇔     1 + ( r / c)  =  K  


Brugbart svar (1)

Svar #5
18. februar 2011 af Andersen11 (Slettet)

Hvis K = 1 og r = 0, er ethvert c ≠ 0 en løsning.


Skriv et svar til: isoler c i formlen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.