Matematik

Procent = Hjæælp!

18. februar 2011 af McBauer (Slettet) - Niveau: 8. klasse

 Jeg sidder her og sidder... jeg skal lave matematik til mandag og det skal indskrives... 

                       Hvordan fungerer det her så lige ?

                                      "Hvor mange procent udgør :     Fx: 460 af 920 osv...

kan nogen hjælpe ??


Brugbart svar (1)

Svar #1
18. februar 2011 af mathon

                       • hvad udgør det som brøk

                       • omregn brøken til procent


Svar #2
18. februar 2011 af McBauer (Slettet)

 Undskyld men jeg forstår det ikke...


Brugbart svar (1)

Svar #3
18. februar 2011 af mathon

460 ud af 920
         som brøk
                                       460/920 = (1/2)

        i procent             
                                       p = (1/2)·100% = 50%


Brugbart svar (0)

Svar #4
18. februar 2011 af YoungSlowy (Slettet)

Som brøk vil det være:

460/920 = 50, som svarer til 1/2

Som procent vil det være:

460 / 920 * 100 = 50 %


Svar #5
18. februar 2011 af McBauer (Slettet)

 Ok nu fess den ind :) 

Tak for hjælpen.   8⇒⊃


Skriv et svar til: Procent = Hjæælp!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.