Matematik

mat-hjælp (areal-bestemmelse) c",)

09. maj 2005 af ababab (Slettet)
denne gang omhandler det følgende opgavesæt:

http://us.uvm.dk/gymnasie/erhverv/eksamen/eksamensopgaver/matamaj04.pdf?menuid=151055

opgave 2...

jeg får arealet til : A = 24167...

kan nogen bekræfte?
eller afkræfte (håber det selvfølgelig ikke c",) )

takker...

Brugbart svar (0)

Svar #1
09. maj 2005 af Waterhouse (Slettet)

Lige helt uvedkommende, men hvad er c",) dog for en smiley?

Svar #2
09. maj 2005 af ababab (Slettet)

# 1
det skulle gerne forestille et ansigt c",)

Brugbart svar (0)

Svar #3
09. maj 2005 af allan_sim

næse, øjne, mund, baghoved.... :-)

Brugbart svar (0)

Svar #4
09. maj 2005 af Waterhouse (Slettet)

Ahh...så man skal rent faktisk _ikke_ dreje hovedet for at den giver mening? Det var dog højteknologisk.

Brugbart svar (0)

Svar #5
09. maj 2005 af Epsilon (Slettet)

Det bliver en afkræftelse denne gang. Eftersom f og g er kontinuerte og ikke-negative på det betragtede interval, kan arealet af den skraverede punktmængde beregnes som integralet

18
int[f(x)dx] - int[g(x)dx]
8

(grænserne 8 og 12 i det sidste integral). Det giver arealet

A = 32500/3

eksakt.

//Singularity

Svar #6
09. maj 2005 af ababab (Slettet)

øv... jeg havde ellers sagt:
17500 - (-6666,66) = 24166,6

jeg skulle bare have sagt : 17500 - 6666,66 = 10833,33 (32500/3)

Brugbart svar (0)

Svar #7
09. maj 2005 af Duffy

#5: ENIG!!

A = 32500/3 = 10833 1/3

Duffy

Skriv et svar til: mat-hjælp (areal-bestemmelse) c",)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.