Andre fag

Reducering.

20. februar 2011 af RabiaY (Slettet) - Niveau: 8. klasse

 nogle som kan hjælpe med denne opgave?:


Reducer mest muligt: 2a*4+a-3a..


Brugbart svar (3)

Svar #1
20. februar 2011 af NejTilSvampe

 sæt a uden for en parentes

a(2+5-3+6-4) 

regn ud hvad parentesen giver. Og næste gang så spørg under matematik.


Brugbart svar (1)

Svar #2
20. februar 2011 af narnarn (Slettet)

 7a-9a-4a

-2a-4a

-6a


Brugbart svar (1)

Svar #3
20. februar 2011 af BrainChild (Slettet)

det da nemt nok

2a+5a= 7a-3a= 4a+6a= 10a-4a= 6a

ta dt punkt for punkt


Brugbart svar (1)

Svar #4
20. februar 2011 af narnarn (Slettet)

 8a-2a

6a


Brugbart svar (3)

Svar #5
20. februar 2011 af NejTilSvampe

 okay nu har du så lavet den om af en eller anden årsag..

2a*4 = 8a ,

8a +a - 3a = a(8+1-3) = 6a


Svar #6
20. februar 2011 af RabiaY (Slettet)

 .tak til jer allesammen ;D 
de fleste var brugbart ;D


Skriv et svar til: Reducering.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.