Matematik

4.gradsligning

22. februar 2011 af mitjilo (Slettet) - Niveau: B-niveau

hej jeg skal løse ligningen

x^4-4x=-5


=> x^4-4x+5=0
hvad skal jeg så gøre for at finde x(værdierne)?


Svar #1
22. februar 2011 af mitjilo (Slettet)

 nej ikke noget alligevel, det er bare en skjult 2.gradsligning


Svar #2
22. februar 2011 af mitjilo (Slettet)

 eller hvad?


Brugbart svar (0)

Svar #3
22. februar 2011 af Andersen11 (Slettet)

#1

Som du har skrevet ligingen her, er det bestemt ikke  nogen skjult 2.-gradsligning. Men hvis der i stedet er tale om en tastefejl, og ligningen i realiteten skulle være

x4 -4x2 = -5

så har du ret i, at det er en skjult 2.-gradsligning.


Skriv et svar til: 4.gradsligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.